Been: "Pijn en schaamte, ik huil van binnen"

Ger
24 oktober 2010, 18:22

"Een zwarte bladzijde in de historie van Feyenoord", zo vat Mario Been de 10-0 nederlaag bij PSV samen. "Hier zit een coach die zich enorm schaamt", zei de trainer op de persconferentie. "Het is schandalig hoe we hebben verdedigd. We zijn gewoon met 10-0 afgedroogd. Dit doet enorm pijn, niet alleen als clubcoach maar ook als supporter."

De oefenmeester stelde direct na afloop in de kleedkamer zijn positie ter discussie, maar de spelers gaven niet aan achter een vertrek van Been te staan. De oud-profvoetballer proefde zondag naar eigen zeggen nog steeds vertrouwen bij zijn spelers. "Ik zou ook nooit uit mezelf weggaan. Maar als ik de club zou helpen omdat er geen vertrouwen meer is, is het een heel ander verhaal."

Feyenoord raakte in Eindhoven aanvoerder Leroy Fer al snel kwijt met een blessure. Even later kreeg Kelvin Leerdam rood. De Kuipbewoners haalden de rust met 2-0. "Met tien man heb ik in de tweede helft geprobeerd iedereen dicht bij elkaar te laten spelen", legde Been uit. "Het is een schande dat je dan met 10-0 van het veld stapt. Ik voelde pijn en schaamte. Bij zo'n eindstand huil ik van binnen."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen