Hart houdt vertrouwen: "Alles nog in eigen hand"

2 juni 2013, 13:12

Engeland is momenteel in Brazilië voor een oefenwedstrijd, maar de grote vraag is vooral of het land daar volgend jaar weer is. De ploeg van coach Roy Hodgson maakt tot dusver een moeizame kwalificatiecyclus door en staat tweede in zijn groep, achter Montenegro. Doelman Joe Hart is er echter van overtuigd dat het goed komt.

"We zijn niet bang dat we het WK gaan missen", citeert ESPN hem. "Als we al onze resterende duels winnen, wat mogelijk moet zijn, zijn we er volgend jaar gewoon bij in Brazilië. Het klopt dat we helaas niet altijd de resultaten hebben geboekt waar we op hoopten, maar we staan er nog prima voor. Zeker omdat we drie van onze laatste vier wedstrijden thuis spelen. Het zal niet eenvoudig worden, maar we kunnen het."

Engeland hervat zijn kwalificatiecyclus begin september met een thuiswedstrijd tegen Moldavië, enkele dagen later volgt een uitwedstrijd in Oekraïne. In oktober spelen de Three Lions nog voor eigen publiek tegen concurrenten Montenegro en Polen.

Momenteel staat Engeland twee punten achter koploper Montenegro. Polen en Oekraïne volgen op vier punten van Engeland, maar speelden één duel minder.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen