Bosz ziet wijzigingen resulteren in eerste seizoenszege

14 september 2014, 16:31   Bijgewerkt: 14 september 2014, 17:10

Ook in Arnhem is de eerste overwinning van het seizoen een feit. Vitesse-trainer Peter Bosz had enkele wijzigingen doorgevoerd in zijn basiselftal voor het duel met Excelsior, wat resulteerde in een 3-1 zege. Abiola Dauda betaalde het vertrouwen van Bosz terug door een hattrick voor zijn rekening te nemen. Toch liet de thuisploeg, net zoals in de voorgaande duels, wederom veel kansen op meer doelpunten liggen.

Toch overheerste achteraf het gevoel dat de Arnhemmers vaker hadden kunnen scoren. Zoals zo vaak liet Vitesse veel kansen op het openingsdoelpunt liggen. Zakaria Labyad, Kelvin Leerdam en Denys Oliinyk kregen allen de mogelijkheid om zich op het scorebord te schieten. Het grootste gevaar van Vitesse kwam uit hoekschoppen. Daarmee was het ook tweemaal trefzeker. Guram Kashia was in de eerste helft al dichtbij met een kopbal op de kruising. Toch was Excelsior daardoor niet genoeg gewaarschuwd.

Vitesse beheerst het combinatiespel prima en won met Davy Pröpper als aanjager vooral de slag op het middenveld. Daar zat het elftal van Bosz goed kort en was het sterker in de onderlinge duels. Zodra de ploeg in de buurt van het strafschopgebied kwam, heerste er echter besluiteloosheid. Desondanks zal iedereen in Arnhem content zijn met de eerste drie punten. Door de zege is Heracles Almelo op dit moment de enige club in de Eredivisie zonder overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen