Jahanbakhsh: "Kan NEC met gerust hart achter me laten"

13 augustus 2015, 07:42

Rond de competitiewedstrijd tegen Excelsior nam NEC afscheid van Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller uit Iran, afgelopen seizoen verkozen tot beste speler van de Jupiler League, is overgestapt naar AZ. Hij kijkt met een voldaan gevoel terug op zijn periode in Nijmegen, laat hij weten op de clubwebsite.

"Toen ik twee jaar geleden bij NEC aankwam, had ik nooit gedacht dat het seizoen op zo'n deceptie zou uitdraaien", verwijst hij naar de degradatie in het seizoen 2013/2014. "Niemand hier denk ik. Want - hoewel het natuurlijk al vaak gezegd en geschreven is - NEC hoort nou eenmaal in de Eredivisie thuis. Ik ben blij en enorm trots, dat we dat in het daaropvolgende seizoen, op zo'n grote afstand van de concurrentie, direct weer recht hebben kunnen zetten en dat we de supporters terug hebben kunnen geven, wat ze verdienen."

"Uiteindelijk kan ik NEC dus met een gerust hart achter me laten en met een tevreden gevoel naar het nieuwe seizoen met AZ kijken", vervolgt de international van Iran, in 2014 met zijn land actief op het WK in Brazilië. "Eerlijk gezegd heb ik nog niet bekeken wanneer we NEC weer treffen, maar dat zal zeker een bijzondere ontmoeting worden. Ik kijk er in ieder geval al naar uit en wens de club het allerbeste toe dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen