IJsselmeervogels aan kop, Kozakken Boys herpakt zich

29 augustus 2015, 17:08

IJsselmeervogels gaat na twee speelronden aan de leiding in de Topklasse Zaterdag. De formatie van Frans Adelaar won moeizaam met 1-2 van Katwijk, dat na twee wedstrijden op één punt staat. Kozakken Boys heeft de eerste zege van het seizoen ook binnen.

Gemakkelijk ging het niet, maar IJsselmeervogels stapte vanmiddag wel met een zege van het veld in Katwijk. Janic Makizodila was met een treffer en een assist de grote uitblinker. De andere treffer werd gemaakt door Maikel de Harder. IJsselmeervogels is de enige ploeg die na twee wedstrijden de maximale score van zes punten heeft.

Kozakken Boys leed vorige week een smadelijke nederlaag tegen promovendus RVVH, maar de ploeg herstelde zich op de tweede speeldag. HHC Hardenburg werd met 3-1 verslagen. Overigens verloor RVVH ook vandaag niet, het speelde met 1-1 gelijk bij FC Lisse. Spakenburg bleek vanmiddag met 2-0 te sterk voor Scheveningen, terwijl ONS Boso Sneek GVVV met een nederlaag huis stuurde. De Friezen gaven een 3-0 voorsprong nog bijna weg, maar verlieten het veld uiteindelijk met een 3-2 overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen