AZ mogelijk met Jahanbakhsh en El Hamdaoui tegen NEC

30 oktober 2015, 14:56

Mounir El Hamdaoui kan komend weekend mogelijk zijn eerste minuten van het seizoen maken voor AZ. Coach John van den Brom acht de kans reëel dat de Marokkaan tot de selectie voor de wedstrijd tegen NEC behoort, laat hij weten via de clubkanalen. Ook Alireza Jahanbakhsh kan wellicht weer minuten maken.

Volgens Van den Brom hebben El Hamdaoui en Jahanbakhsh deze week goed kunnen trainen. "Mounir heeft volgens schema de hele training meegedaan. Net als Alireza. We moeten nog wel een slag om de arm houden. Als ze zaterdag ook goed de training doorstaan, is de kans groot dat ze er zondag bij zitten."

"Voor de rest zijn alle jongens die tegen Telstar nog pijntjes hadden, weer inzetbaar. Alleen Jan Wuytens en Fernando Lewis zijn nog geblesseerd", vervolgt de coach van AZ. Hij verwacht een leuke wedstrijd tegen NEC. "Ze doen het goed", zegt hij over de tegenstander. "Ze spelen leuk en fris voetbal. NEC heeft een goede spelopvatting. De combinatie middenveld-aanval is leuk om te zien. Het is ook een goede zet geweest om Christian Santos in de spits te zetten. En Anthony Limbombe en Navarone Foor doen het goed op de vleugels."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen