Holla zinspeelt op nieuw contract: "Wil graag blijven"

14 december 2016, 11:36

Als het aan Danny Holla ligt, tekent hij op korte termijn een nieuwe verbintenis bij PEC Zwolle. De middenvelder verbond zich afgelopen zomer voor één seizoen aan de eredivionist en moest de club zien te overtuigen van zijn kwaliteiten. Dat lijkt hij te hebben gedaan en dus hoopt de controleur snel zaken te kunnen doen.

De middenvelder gaat spoedig om tafel met de clubleiding. "Voor volgende week hebben we een afspraak staan", zegt de middenvelder tegen De Stentor. "Ik wil graag blijven en neem aan dat de club ook met mij door wil." Holla tekende in september een bescheiden contract in Zwolle en hoopt nu op een verbeterde aanbieding. "Ik hoop dat er financieel nu wat meer mogelijk is bij PEC en dat we samen verder kunnen. Ik heb het naar mijn zin hier."

De 28-jarige Holla, die hersteld is van een hamstringblessure, kijkt uit naar de bekerwedstrijd van woensdagavond tegen FC Utrecht. "De beker is geweldig", zegt Holla, die in tegenstelling tot zijn huidige werkgever zelf nog weinig succes heeft geboekt in het toernooi. "Altijd in de eerste of tweede ronde was het afgelopen. Nu wil ik dat ook wel eens meemaken, al kunnen we vanavond tegen Utrecht ook ons zelfvertrouwen een boost geven. Als we winnen, staan we bij de laatste acht clubs in de beker en gaan we zondag met een goed gevoel naar Almelo. Ons seizoen is nog niet verloren, maar de komende twee duels zijn wel belangrijk.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen