Wedstrijd afgelopen, Sparta Rotterdam 0, PSV 1.
    De wedstrijd zit erop, PSV wint op het nippertje van Sparta. Sparta - PSV 0-1.

Tweede helft afgelopen, Sparta Rotterdam 0, PSV 1.
    Dirk Abels (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +5
    Overtreding van Xavi Simons (PSV).
  • 90' +5
      Het is niet de wedstrijd van Xavi Simons. Uit frustratie begaat hij nog een wilde overtreding: gele kaart.
  • 90' +5
    Nog een grote kans voor Sparta in de allerlaatste seconde. Na een afgeslagen corner kan Tahiri uithalen, maar hij schiet net over.
  • 90' +2
       Wissel bij Sparta Rotterdam. Mohammed Tahiri komt in het veld voor Koki Saito.
  • 90' +2
      Jonathan de Guzmán (Sparta Rotterdam) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +2
    De eerste kaart van de wedstrijd is voor invaller Jonathan de Guzman.
  • 90' +1
    Simons kan het afmaken, maar het lukt niet om de keeper voorbij te spelen. Kans verkeken.
  • 89'
    Joshua Kitolano (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 89'
  • 89'
    Een levensgrote kans voor Sparta vlak voor het einde. Nadat Simons aan de ene kant onderuit wordt gehaald, komt Saito na een counter één op één met de keeper. Saito schiet de bal toch ver naast.
  • 88'
    Een goede aanval van PSV. El Ghazi krijgt de bal knap bij Veerman. Die bereikt met een voorzet Guus Til bij de tweede paal, maar die kopt over.
  • 87'
       Wissel bij PSV. Olivier Boscagli komt in het veld voor Guus Til , die niet verder kan door een blessure.
  • 87'
  • 87'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Guus Til (PSV).
  • 85'
  • 85'
    Een pijnlijke botsing na een vrije trap van Sparta. Eerdhuizen komt vol in botsing met keeper Benitez, Eerdhuizen lijkt het meeste last te hebben en licht nog op de grond.
  • 83'
    Tobias Lauritsen (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.