Wedstrijd afgelopen, Rayo Vallecano 1, Barcelona 1.
  • FT
    Dit wedstrijdverslag zit er hiermee op, een fijn weekend gewenst!
  • FT
    Komende week wachten twee cruciale wedstrijden voor Barça met FC Porto in de Champions League en Atlético Madrid in de competitie, een spannende tijd dus voor de kersverse vader De Jong.
  • FT
    En zo eindigt de terugkeer van Frenkie in misère, want dit is toch niet waar trainer Xavi vandaag op had gehoopt. De achterstand op koploper Girona is nu drie punten met een wedstrijd meer gespeeld.
  • FT
    Het zit erop! FC Barcelona speelt gelijk tegen Rayo Vallecano!
  • 95'
    Nog twee minuten te gaan!

DOELPUNT

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Rayo Vallecano 1, Barcelona 0.
  • 44'
    Overtreding van Óscar Trejo (Rayo Vallecano).
  • 44'
    Frenkie de Jong (Barcelona) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Nog één minuut tot de rust. Barcelona probeert de druk te verhogen met een goede lange bal op Yamal, maar hij krijgt de bal net niet onder controle.
  • 41'
  • 41'
    Frenkie de Jong (Barcelona) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Overtreding van Unai López (Rayo Vallecano).
  • 40'
    Oriol Romeu (Barcelona) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 40'
    Echt een fantastische knal zeg...
  • 40'
    Nee! Het doelpunt staat. Barça moet aan de bak.
  • 39'
    De VAR gaat nog wel even controleren of een van de spelers van de thuisploeg niet buitenspel stond bij de initiële voorzet...
  • 38'
    De voorzet uit de vrije trap eindigt in de muur, maar Unai Lopez schiet de afvallende bal op schitterende wijze binnen in de rechter onderhoek!