Feyenoord in spektakelstuk langs FC Groningen

Ger
28 februari 2010, 16:32   Bijgewerkt: 28 februari 2010, 17:48

Feyenoord heeft drie punten overgehouden aan een bewogen uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Rotterdammers leken voldoende te hebben aan twee treffers, maar zagen de thuisclub in een spectaculaire slotfase op gelijke hoogte komen. Een uithaal van Ron Vlaar in blessuretijd besliste het duel: 2-3.

FC Groningen bewees tegen Feyenoord wederom momenteel in een uitstekende fase te verkeren. De noorderlingen verloren na de winterstop slecht vijf punten in zeven duels en maakten daardoor een flinke sprong op de ranglijst. Vooral in de eerste twintig minuten bracht de equipe van trainer Ron Jans - volgend seizoen actief bij aartsrivaal SC Heerenveen - de Rotterdamse opponent serieus aan het wankelen.

Feyenoord kwam voor de pauze niet veel verder dan een kopbal van Roy Makaay, die stijlvol uit de lucht werd geplukt door doelman Luciano. In de tweede helft kwamen de Rotterdammers beter in de wedstrijd. Bovendien sprongen de bezoekers zorgvuldiger met hun kansen om. In de 57e minuut kopte André Bahia een voorzet van Georginio Wijnaldum bekeken tegen de touwen: 0-1. Diezelfde Wijnaldum liet niet veel later na zelf te scoren.

De opgekomen Ron Vlaar besliste in blessuretijd echter anders. De verdediger plaatste het speeltuig van grote afstand in de rechter benedenhoek: 2-3. Daarmee kreeg Feyenoord gezien de uiterst moeizame eerste helft meer dan het recht op had. De Rotterdammers zullen er echter niet om malen. En Vlaar zal zich ongewtijfeld met een uitstekend humeur aansluiten bij de selectie van het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen de Verenigde Staten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen