AC Milan neemt Ronaldo over van Real Madrid

30 januari 2007, 17:06   Bijgewerkt: 30 januari 2007, 17:18

Ronaldo heeft zijn zin: de Braziliaan vertrekt per direct naar AC Milan. De Italiaanse club heeft met Real Madrid een akkoord bereikt over de komst van de spits, die bij Milan een contract tekent tot medio 2008. Voor Ronaldo is Milaan geen onbekend terrein. Hij kwam eerder al jarenlang uit voor stadgenooot Inter. 

De transfer van Ronaldo hing al wekenlang in de lucht. Fabio Capello, de trainer van Real Madrid, heeft er de laatste maanden nooit een geheim van gemaakt dat hij niet bepaald de grootste fan is van de WK-topscorer aller tijden. Ronaldo mocht slechts zelden opdraven in de hoofdmacht van de Spaanse club, mede omdat Capello in de spits de voorkeur gaf aan Ruud van Nistelrooy.

Bij AC Milan hoopt Ronaldo, die driemaal verkozen werd tot beste voetballer ter wereld, eindelijk dé prijs te winnen die nog ontbreekt in zijn goed gevulde prijzenkast: de Champions League. De UEFA Cup en de Europa Cup II staan wel op de erelijst van de spits, maar de meest prestigieuze prijs in clubverband ontbreekt nog. En daar hoopt Ronaldo de komende jaren verandering in te brengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen