'Aissati nog deze week naar FC Twente'

16 januari 2007, 00:50

Ismaïl Aissati vertrekt nog deze week van PSV naar FC Twente. Althans, dat verwacht het Algemeen Dagblad. Volgens de krant speelt het vertrek van Bas Sibum naar Roda JC hierbij een belangrijke rol. Door het vertrek van de Nieuw-Amsterdammer is er ruimte ontstaan op het middenveld en Aissati moet deze ruimte opvullen.

Direct nadat bekend werd dat PSV Aissati wilde verhuren aan een andere club uit de Eredivisie, werd FC Twente genoemd als belangrijkste kandidaat om de middenvelder over te nemen. De Tukkers haakten echter af, mede omdat ze moeite hadden met een aantal eisen van PSV. Zo eisen de Eindhovenaren dat Aissati vrijwel wekelijks speelt en willen ze hem voor maximaal een half seizoen verhuren, waar Twente eigenlijk dacht aan een huurperiode van anderhalf seizoen.

Twente dreigt door het vertrek van Sibum en Peter Niemeyer nu echter een dusdanig smalle selectie te krijgen, dat het eieren voor haar geld wil kiezen. De club neemt de eisen van PSV voor lief en wil de jeugdinternational nog deze week aan de selectie toevoegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen