Benitez: "West Ham even belangrijk als Chelsea"

29 januari 2007, 09:50

Anderhalve week na de knappe overwinning op Chelsea (2-0) hervat Liverpool de Premier League dinsdag met een wedstrijd tegen West Ham United. Na de zege op Chelsea heeft Liverpool de aansluiting met de kop weer bijna te pakken, maar om ook de laatste stap te zetten mag er niet verslapt worden, zegt coach Benitez.

"De wedstrijd tegen West Ham is even belangrijk als het duel met Chelsea", zegt hij op de officiële website van the Reds. "Als we nu verliezen, zijn we niets opgeschoten met onze overwinning op Chelsea. Om aansluiting te krijgen met de kop moeten we nu al onze duels winnen, elk puntverlies kan cruciaal zijn. We moeten met z'n allen beseffen dat elke wedstrijd even belangrijk is."

Liverpool, dat afgelopen weekend niet in actie hoefde te komen omdat het al uitgeschakeld is in de strijd om de FA Cup, heeft elf punten achterstand op koploper Manchester United. Het gat naar de tweede plaats van Chelsea, een positie die recht geeft op directe kwalificatie voor de Champions League, is slechts zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen