Chelsea hoopt op Campbell of Richards

Ger
1 januari 2007, 13:48

Portsmouth-manager Harry Redknapp vreest Sol Campbell kwijt te raken aan Chelsea. De 32-jarige Engels international is een serieuze kandidaat om de defensieve problemen bij de titelverdediger op te lossen.

Chelsea kan momenteel niet beschikken over de geblesseerde verdediger John Terry en doelman Petr Cech. Zonder beide spelers blijken The Blues in defensief opzicht bijzonder kwetsbaar. De Londense formatie incasseerde de afgelopen vier competitieduels liefst acht tegentreffers.

Redknapp beseft dat hij een mogelijke transfer van Campbell niet kan tegenhouden. "Ik wil hem niet kwijt, maar wat moet je doen als hij zelf aangeeft te willen vertrekken? Dan zijn mijn handen gebonden. Ik hoop niet dat Chelsea interesse toont. Als ik hem kwijtraak, kom ik in de problemen."

Naast Campbell staat ook Micah Richards nog altijd in de belangstelling van Chelsea. Volgens The Sun heeft de titelverdediger een openingsbod van ruim 19 miljoen euro neergelegd bij Manchester City. Manager Stuart Pearce wil de jeugdige Engelsman echter onder geen beding laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen