Go Ahead niet in zee met 'dubieus persoon'

9 januari 2007, 13:34   Bijgewerkt: 9 januari 2007, 16:11

Go Ahead Eagles heeft een einde gemaakt aan de pogingen van een Haagse zakenman om de krachten te bundelen met de voetbalbond van Bahrein. De man, ene N. Westerhof, benaderde de Deventer club enige tijd geleden met de mededeling dat de Bahreinse bond een partner zocht voor het opleiden van jeugdspelers.

Dit aanbod leek lucratief, maar Go Ahead twijfelt aan de integriteit van de man. "Uit onderzoek van de club bleek dat de heer Westerhof, die de titel 'dr.'gebruikt, niet is afgestudeerd, niet - zoals hij aangaf - in Den Haag woont en ook niet bekend is bij de voetbalbond van Bahrein. Gelijktijdig bleek dat het volledige mailverkeer tussen Go Ahead Eagles en de heer Westerhof op de redactie van het weekblad Voetbal International terecht gekomen was", schrijft de club op haar officiële website.

Voor Go Ahead waren de uitkomsten van dit onderzoek reden genoeg om het contact met Westerhof te verbreken. "Als je een op het oog lucratief aanbod krijgt, moet je op zijn minst onderzoeken of er voor de club inderdaad een goede deal is te sluiten. Aan de andere kant moet je er wel zeker van zijn te maken te hebben met een betrouwbare partij. Enige research leerde ons dat hiervan geen sprake was, vandaar dat wij verder geen tijd en energie willen steken in deze op zijn minst gezegd dubieuze persoon", aldus directeur Hans van der Zalm.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen