Werder en Schalke nemen afstand van Bayern

31 januari 2007, 21:58   Bijgewerkt: 31 januari 2007, 22:07

Werder Bremen en Schalke 04 hebben optimaal geprofiteerd van het puntverlies dat Bayern München dinsdag leed tegen VfL Bochum (0-0). Beide teams boekten woensdag een zege, waardoor het gat naar Bayern nu acht punten is.

Werder Bremen, de volgende tegenstander van Ajax in het UEFA Cup-toernooi, rekende in Leverkusen knap af met Bayer. Miroslav Klose zette Bremen nog voor rust op voorsprong, waarna Almeida het karwei in de tweede helft afmaakte. Tussendoor had Bayer-speler Castro, binnen drie minuten, twee gele kaarten ontvangen.

In Gelsenkirchen had Schalke 04 opvallend veel moeite met promovendus Alemannia Aachen. Na een 0-1 achterstand wonnen die Königsblauen uiteindelijk met 2-1. Aachen-verdediger Sichone besliste het duel door een kwartier voor tijd in eigen doel te schieten. Bij Aachen stond Jeffrey Leiwakabessy negentig minuten in het veld.

Hamburger SV boekte opnieuw een teleurstellend resultaat. In eigen stadion slaagden de mannen van coach Thomas Doll er niet in om Energie Cottbus te verslaan. Juan Sorín zette de thuisclub al na vier minuten op voorsprong, maar vijf minuten later stond het alweer 1-1. HSV, dat aantrad zonder de geschorste Rafael van der Vaart, slaagde er vervolgens niet meer in om een beslissing te forceren.

Streekgenoot Hannover 96 presteerde aanmerkelijk beter dan Hamburger SV. De laagvlieger won opvallend ruim van subtopper Hertha BSC (5-0). Invaller Arnold Bruggink nam één assist voor zijn rekening, Gerald Sibon bleef het hele duel op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen