Ajax zet Maduro in wachtkamer

Ger
22 februari 2007, 11:10

Hedwiges Maduro verkeert in onzekerheid over zijn toekomst bij Ajax. De 22-jarige middenvelder heeft van de Amsterdamse club geen verzoek gekregen om te praten over contractverlenging. Ajax gaat wel met alle andere jonge spelers die tot 2008 vastliggen om de tafel.

Onlangs tekenden Ryan Babel, Kenneth Vermeer en Jan Vertonghen al bij. John Heitinga en Edgar Manucharyan onderhandelen nog over een nieuwe verbintenis. Maduro, die eveneens een contract heeft tot 2008, hoefde niet op gesprek te komen. "'Ik weet ook niet waarom", aldus Maduro in Het Parool. "Maar er spreekt weinig vertrouwen uit. Als er niets verandert, zou ik deze zomer eigenlijk moeten worden verkocht."

Maduro is dit seizoen onder trainer Henk ten Cate geen vaste basisspeler. "Dat we niet worden uitgenodigd voor contractonderhandelingen, is wel een bepaald signaal", zegt zaakwaarnemer Rodger Linse. "Hedwiges wil graag slagen bij Ajax, maar het is logisch dat we ons nu de vraag stellen of hij toekomst heeft in Amsterdam. Mochten club en speler uit elkaar gaan, dan hoop ik dat het in goed overleg gebeurt. Er zit geen gelimiteerde transfersom in het contract."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen