Hansson: "Heerenveen kan zonder Alves"

13 februari 2007, 09:30   Bijgewerkt: 13 februari 2007, 09:41

SC Heerenveen begint dit weekend aan een cruciale serie wedstrijden. De Friezen hebben vier punten achterstand op nummer vijf Feyenoord, een positie die aan het eind van dit seizoen vrijwel zeker recht geen op UEFA Cup-voetbal. De ploeg zal het gaatje met de Rotterdammers echter moeten dichten zonder Afonso Alves, die aan de kant staat met een knieblessure. Dat kan, vindt aanvoerder Petter Hansson.

Afonso Alves scoorde dit seizoen al 22 keer, waarmee hij 54 procent van de complete Friese productie voor zijn rekening genomen heeft. In totaal scoorde het elftal van trainer Gertjan Verbeek immers slechts 41 doelpunten. 

Alves, die door zijn blessure sowieso de wedstrijden tegen FC Twente, Roda JC, Ajax, RKC Waalwijk en NAC Breda mist, kijkt in ieder geval alweer uit naar zijn rentree. "Deze blessure is een zware tegenvaller, voor mij en de ploeg. Hopelijk ben ik op tijd weer fit om in de slotfase van de competitie nog van nut te kunnen zijn. Maar ik weet nu al dat het voor mij niet zal meevallen om de komende weken te moeten toekijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen