Newcastle en Lens winnen beiden met 3-1

Koen Freriks
15 februari 2007, 22:44   Bijgewerkt: 15 februari 2007, 23:01

Newcastle United heeft goede zaken gedaan in de UEFA-Cup. De Engelse subtopper won de uitwedstrijd tegen het Belgische Zulte-Waregem. Het werd 1-3 voor de ploeg uit het Premiership.

Newcastle kwam in de tweede helft binnen een kwartier op 0-2 voorsprong door treffers achtereenvolgens van Dindeleux en Martins, die een penalty benutte. Tien minuten later scoorden de Belgen in naam van D'Haene de aansluitingstreffer, maar waren niet meer bij machten om het tij te keren. Een kwartier voor tijd gooide Sibierski het duel op slot door de 1-3 aan te tekenen op het scorebord.

In Frankrijk won Lens met dezelfde cijfers van het Griekse Panathinaikos. Jemaa scoorde de openingstreffer vlak na de thee en maakte in de tweede helft ook weer de 2-1, nadat Salpingidis namens de Grieken eerder de 1-1 had gemaakt. Dindane maakte er in de laatste minuut 3-1 van door een strafschop niet te missen.

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!