Schalke wint topper in Bundesliga van Werder

4 februari 2007, 18:41   Bijgewerkt: 4 februari 2007, 19:49

Schalke 04 heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd om de Duitse landstitel. Op bezoek bij mede-koploper Werder Bremen won de formatie van trainer Slomka met 0-2. De Deen Peter Lovenkrands, die deze zomer overkwam van Glasgow Rangers, maakte beide doelpunten. Hierdoor staat Schalke nu alleen aan kop in de Duitse competitie.

Met Werder Bremen en Schalke 04 stonden zondag de twee ploegen tegenover elkaar die, zoals het er nu naar uitziet, samen mogen uitmaken wie er dit seizoen kampioen van Duitsland wordt. Beide teams hadden voorafgaand aan de wedstrijd, zeven punten voorsprong op achtervolger VfB Stuttgart. Regerend kampioen Bayern München heeft zelfs al acht punten minder dan beide teams en speelde bovendien één wedstrijd meer.

Na rust ging Werder Bremen met de moed der wanhoop op zoek naar de gelijkmaker, maar de ploeg kreeg het deksel op de neus. Lovenkrands zorgde halverwege het tweede bedrijf voor de beslissing door de 0-2 te maken. Hier bleef het bij, zodat Schalke nu alleen aan kop staat in de Bundesliga. Werder staat tweede, drie punten achter Schalke. Stuttgart, dat met 0-1 van Borussia Dortmund won, staat derde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen