Sneijder: "Samenwerking met Huntelaar niet soepel"

14 februari 2007, 08:15

Het botert in het veld nog niet zo tussen Wesley Sneijder en Klaas Jan Huntelaar. Dat heeft de middenvelder laten weten in een interview met AD/ Sportwereld. "Het zal een kwestie van wennen zijn, maar dat mag natuurlijk niet te lang duren", aldus Sneijder, die vol lof is over de inbreng van de teruggekeerde Edgar Davids.

"Dat Davids erbij is, scheelt zó veel", zegt Sneijder. "Edgar praat voortdurend, hij zorgt dat alles en iedereen goed staat. Daardoor kan ik meer risico's nemen."

'De spits' waar Sneijder over praat, is momenteel niet Klaas Jan Huntelaar. De topscorer van vorig seizoen is tijdelijk op de bank gezet, mede omdat er samenwerking met Sneijder nog altijd stroef verloopt. "Klopt, dat vind ik ook. Ik had het ook liever anders gezien. Het zal een kwestie van wennen zijn, maar zo'n proces mag natuurlijk niet te lang duren. Het loopt gewoon nog niet soepel."

"Met Patrick Kluivert heb ik niet veel wedstrijden samengespeeld, maar met hem klikte het gewoon. Hij wist wat ik wilde in het veld en andersom. Dat is niet altijd uit te leggen. Of ik er wel eens met Klaas Jan over praat? Ja hoor, zeker in het verleden hebben we het veel gehad over bewegen, hoe je een bal aanspeelt en dat soort details. Ook nu doen we dat nog", aldus de kleine middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen