Stevens: "Spelers moeten erin blijven geloven"

Koen Freriks
3 februari 2007, 19:50   Bijgewerkt: 3 februari 2007, 21:04

Huub Stevens liet bij zijn presentatie als trainer van Hamburger SV weten dat er een HSV-gevoel moet ontstaan. De oefenmeester die per direct overkomt van Roda JC verloor zaterdag in de slotfase met 2-1 in Berlijn van zijn oude club Hertha BSC.

Stevens is er heilig van overtuigd dat het goed komt met de Duitse grootmacht. "HSV heeft een goede ploeg en goede spelers. Ze moeten in zichzelf en in het team blijven geloven en zo moet het uiteindelijk goed komen."

"Het is niet zo dat één persoon ineens voor een ommekeer kan zorgen, maar het hele team moet helpen om HSV terug te krijgen op het niveau dat het toebehoort."

Over de wedstrijd zelf zegt Stevens dat hij nog niet veel inbreng heeft gehad. "We speelden in de tweede helft te passief. Dit gebeurt alleen bij een ploeg die onderaan staat. Ik heb alle vertrouwen dat dit de komende wedstrijden zal veranderen. We zullen dan wel de tweede treffer maken. Ik krijg nu de tijd om de ploeg te leren kennen. Na een dag kun je nog niet zo veel invloed uitoefenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen