Luhukay houdt hoop ondanks domper

19 maart 2007, 09:46

Lange tijd leek het er op dat Borussia Mönchengladbach zondag een punt over zou houden aan het duel met subtopper Bayer Leverkusen. In blessuretijd ging het echter alsnog mis, toen Andrei Voronin zijn elftal aan de zege hielp. En dus is er opnieuw werk voor de winkel voor Jos Luhukay, de Nederlandse coach van Gladbach.

Gladbach staat door de nederlaag nog altijd stijf onderaan, met slechts 24 punten. Het gat naar Borussia Dortmund, dat nét boven de rode streep staat, bedraagt vijf punten. "Het gaat heel lastig worden om erin te blijven", weet Luhukay dan ook, "maar het kan nog steeds. De volgende wedstrijd spelen we tegen Eintracht Frankfurt. Als we dat duel winnen, zijn we weer helemaal terug."

Luhukay put hoop uit het optreden van zijn ploeg tegen Leverkusen, de huidige nummer vijf van de Duitse competitie. "We hebben geen moment gespeeld als een degradant, we hebben Bayer zeer goed partij gegeven. Met name in de eerste helft waren we zo scherp als een mes. We moeten op deze voet doorgaan", aldus de Limburger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen