Queudrue wil wel voor Engeland uitkomen

Koen Freriks
16 maart 2007, 14:21

Fulham-speler Franck Queudrue is bereid van nationaliteit te veranderen om in aanmerking te komen voor een invitatie voor het Engelse nationale team. De Fransman die al jaren in Engeland speelt, zou graag op international niveau uitkomen. Hij zou over zes maanden over een Engels paspoort kunnen beschikken.

Omdat hij nooit iets gehoord heeft van de Franse bondscoach Raymond Domenech, lijkt de 28-jarige linksback zijn hoop nu op Engeland te vestigen. De Engelsen zijn links in de verdediging, door de blessures van Ashley Cole en Wayne Bridge, nogal onderbezet. 

Queudrue overweegt daarom zijn nationaliteit te wijzigen. Ook heeft hij goede contacten met de huidige bondscoach Steve McClaren. De huidige Fulham-speler kwam in Middlesbrough een lange periode uit onder de 45-jarige tacticus.  

De Parijzenaar legt zijn flirt met het Engelse nationale team uit: "Ik heb nog nooit iets van de Franse keuzeheren gemerkt. Ik denk dat ze nog nooit van me hebben gehoord. Steve (McClaren) heeft me echter naar Engeland gehaald en hij was positief over mijn spel in Middlesbrough." 

Queudrue stelde dat het geen gemakkelijke beslissing wordt. "Het wisselen van nationaliteit is natuurlijk niet niets. Het hangt dan ook af van het feit of ik bij het Engelse nationale team gewild ben."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen