Willem II neemt afstand van degradatieplaatsen

31 maart 2007, 21:22   Bijgewerkt: 31 maart 2007, 21:54

Willem II heeft zichzelf zaterdag een goede dienst bewezen door met 1-0 te winnen van NEC. Anouar Hadouir maakte halverwege de eerste helft de enige treffer voor de Tilburgers, die de voorsprong daarna met man en macht probeerden te verdedigen. Met succes. Willem II nam daardoor wat afstand van de gevarenzone.

Voor Said Boutahar was het een weerzien met oude bekenden. De creatieve middenvelder begon het seizoen bij NEC, maar stapte in de winterstop over naar Willem II. Bij NEC maakten Günther Vanaudenaerde en Lorenzo Davids hun debuut in de basis.

Waar NEC in de openingsfase de kansen verprutste, was het voor Willem II na 23 minuten meteen raak. Hadouir kwam vanaf de linkerflank naar binnen, zocht een gaatje, en mikte de bal in de rechterkruising langs Gabor Babos: 1-0.

Na rust voetbalde Willem II met slechts één doel: het binnenhalen van de broodnodige drie punten. Omdat NEC niet bij machte was het de Tilburgers heel moeilijk te maken, lukt die missie van Willem II uiteindelijk vrij gemakkelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen