'Barcelona biedt dertig miljoen voor Henry'

6 april 2007, 10:27

FC Barcelona gaat opnieuw een poging wagen om Thierry Henry los te weken bij Arsenal. Volgens de Britse krant The Sun zijn de Catalanen bereid dertig miljoen euro op tafel te leggen voor de Franse aanvaller, die bij Arsenal nog een contract heeft tot de zomer van 2010. In Barcelona ziet men Henry als ideale opvolger van Samuel Eto'o, die nadrukkelijk in verband gebracht wordt met een vertrek.

Barcelona zat afgelopen zomer ook al achter Henry aan, maar de Franse spits koos er destijds voor om zijn contract bij Arsenal te verlengen. Hij zette zijn handtekening onder een nieuw contract, dat hem tot medio 2010 aan de Londense club verbindt. Henry liet, na de ondertekening van dit contract, weten dat hij zijn loopbaan graag bij Arsenal af zou willen sluiten. Het is dan ook de vraag of hij ditmaal wél in zal gaan op de interesse vanuit Catalonië. 

In Barcelona hangt veel af van de toekomst van Samuel Eto'o. De spits uit Kameroen lijkt niet meer zo gelukkig en de geruchten worden steeds sterker dat hij Camp Nou wil verlaten. Mocht dat het geval zijn, dan is Henry zijn gedroomde opvolger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen