FC Zwolle verovert laatste ticket voor play-offs

27 april 2007, 21:53   Bijgewerkt: 2 mei 2007, 14:21

FC Zwolle heeft zich als laatste in de eerste divisie geplaatst voor de play-offs. De Zwollenaren stelden het ticket voor de extra wedstrijdenreeks veilig door vrijdagavond op de slotdag van de reguliere competitie in en van Haarlem te winnen: 3-1. Zwolle eindigde door dit resultaat als negende. In de eerste ronde van de play-offs stuit de club op de nummer zes van de eerste divisie, FC Dordrecht. Veendam (achtste) en Go Ahead Eagles (zevende) vormen de andere tweestrijd in de eerste ronde.

Dinsdag beginnen de play-offs in de eerste divisie met FC Zwolle - FC Dordrecht (in Emmen) en Veendam - Go Ahead. Op zaterdag 5 mei zijn de returns. De winnaars van de twee duels stuiten vervolgens op de huidige eredivisieclubs RKC Waalwijk en Excelsior. De nummers twee VVV-Venlo, drie RBC Roosendaal, vier Volendam en vijf FC Den Bosch stromen pas in tijdens de tweede ronde van de play-offs. De wedstrijden in die ronde zijn op 9 of 10 mei FC Den Bosch - VVV-Venlo en Volendam - RBC Roosendaal. De returns hiervan zijn op 12 of 13 mei.

AGOVV eindigde als laatste in de eerste divisie. De ploeg kwam op die plaats terecht door de 4-1-nederlaag bij FC Eindhoven. De Eindhovenaren passeerden AGOVV door de zege. Bij AGOVV nam de 44-jarige doelman Raimond van der Gouw afscheid van het betaalde voetbal. Dat fleurde hij op met zijn eerste treffer in 22 seizoenen. In de laatste minuut benutte hij een strafschop voor AGOVV. De ploeg uit Apeldoorn incasseerde dit seizoen 79 treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen