Forse nederlaag HSV, zeges Schalke en Bayern

7 april 2007, 17:28   Bijgewerkt: 7 april 2007, 17:50

Huub Stevens heeft zijn eerste nederlaag geleden als trainer van Hamburger SV. In eigen stadion verloren de Noord-Duitsers, na een 0-4 achterstand, met 2-4 van VfB Stuttgart. Naast Stuttgart pakten ook Schalke 04 en Bayern München, twee andere kandidaten voor de titel, drie punten. Schalke won simpel van Mönchengladbach (2-1), terwijl Bayern zich langs Hannover worstelde (1-2).

Hamburger SV was tot dit weekend de beste ploeg van de tweede seizoenshelft, maar tegen Stuttgart was daar weinig van te merken. De formatie van Huub Stevens had helemaal niets in te brengen tegen de angstig scherpe ploeg uit Stuttgart, die met name in de eerste helft uit iedere positie wist te scoren. Door goals van Cacau, Khedira en Hilbert stond het na 27 minuten al 0-3, tot stomme verbazing van de trouwe Hamburgse fans. Toen na de pauze Meira zelfs voor 0-4 zorgde hing een monsterscore in de lucht, maar treffers van Jarolim en Olic gaven de eindstand een iets dragelijker aanzien voor Hamburger SV.

Door de zege bewees Stuttgart dat het nog altijd meedoet om de Duitse titel. Het is Werder Bremen, dat zondag in actie komt tegen Nürnberg, zelfs gepasseerd.

Helemaal bovenaan staat nog altijd Schalke 04. De ploeg uit Gelsenkirchen maakte zaterdag geen fout in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Borussia Mönchengladbach. Door goals na rust van Asamoah en Kuranyi werd het 2-0 van de Königsblauen, die hierdoor weer een stap dichter bij de landstitel gekomen zijn. Voor Mönchengladbach, de ploeg van coach Jos Luhukay, lonkt degradatie.

Bayern München, de nummer vier van de ranglijst, leek vandaag definitief af te haken in de titelstrijd. Op bezoek bij Hannover 96 stonden de Zuid-Duitsers lange tijd met 1-0 achter na een goal van Arnold Bruggink, maar na rust wist de ploeg er toch nog een krappe (1-2) zege uit te slepen. Martin Demichelis en Bastian Schweinsteiger waren de doelpuntenmakers voor de ploeg uit München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen