Hansson: "We hebben het in eigen hand"

13 april 2007, 17:16

Petter Hansson is er van overtuigd dat SC Heerenveen er nog in zal slagen om Feyenoord te achterhalen en als vijfde te eindigen in de Eredivisie. "Drie keer winnen en de buit is binnen", zegt de Zweedse verdediger op de website van zijn club. 

Hansson beseft zich echter heel goed dat zijn club geen enkele steek meer mag laten vallen. "Als wij zondag niet winnen van Willem II, zitten we echt in de problemen. We kunnen niet naar Feyenoord blijven kijken, maar moeten zelf presteren. Ik denk dat Feyenoord niet veel steken meer zal laten vallen. Het gat mag niet groter worden, want dan is de laatste wedstrijd tegen Feyenoord niet meer van belang."

Heerenveen had, volgens Hansson, de zaak al lang kunnen beslissen. "We hebben onszelf tekort gedaan in wedstrijden tegen kleinere teams. Als wij naar behoren hadden gepresteerd, we nu gewoon vijfde hadden gestaan", meent hij. "Hoe het komt dat we veel moeite hebben met kleinere teams? Zwakkere ploegen leveren veel strijd en graven zich in. Kennelijk kunnen we daar moeilijk mee omgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen