Sneijder: "Niets gehoord van Valencia"

Ger
26 april 2007, 23:27   Bijgewerkt: 27 april 2007, 09:38

Alle ophef over een eventuele transfer van Wesley Sneijder naar Valencia lijkt een tikkeltje overdreven. Spaanse media brachten de Ajacied gisteren in verband met de Spaanse topclub, nadat deze een interview met de middenvelder van een Spaans lokaal radiostation hadden opgepikt.

Sneijder, die er zelf geen weet had dat hij in een uitzending was, zei Valencia te zien als een mooie club. "Ik werd gebeld door een journalist die ik niet kende, maar hoorde pas later dat ik live op de radio was. Het gesprek was in het Engels, maar volgens mij verstond die verslaggever het zelf niet al te best. Ik heb gezegd dat ik Valencia een mooie club vind en dat ik alleen de geruchten heb gehoord en gelezen. Meer niet", aldus Sneijder die de geruchten vervolgens nogmaals de kop indrukt. "Ze hebben zich niet bij Ajax of bij mijn zaakwaarnemer gemeld. Tot die tijd maak ik me nergens druk om."

Maar dromen doet de kleine international wel. Hij maakt er dan ook geen geheim van dat hij oren heeft naar het buitenland. "Maar ik hoef hier zeker niet weg. Als ik wél vertrek, spreekt de Spaanse competitie me aan. En Valencia is natuurlijk een topclub, dat is duidelijk."

Bron: Algemeen Dagblad

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen