UEFA start onderzoek naar rellen in Sevilla

6 april 2007, 09:39

De Europese voetbalbond UEFA heeft aangekondigd een onderzoek te starten naar de ongeregeldheden op de tribune tijdens het duel Sevilla-Tottenham Hotspur. Tijdens deze wedstrijd zorgden fans van de Engelse ploeg door problemen, door onder meer stoeltjes los te rukken en op het veld te gooien.

Ook voor de wedstrijd was het onrustig in Sevilla. De oproerpolitie moest meerdere malen in actie komen en naar verluidt moesten er zeven fans van de Britse ploeg opgenomen worden in het ziekenhuis. "De UEFA wil precies weten wat er gebeurd is en zal een onderzoek starten", belooft een woordvoerder van de Europese bond.

Bij Tottenham Hotspur begrijpt men niets van de problemen. "Fans van Tottenham hebben een zeer goede reputatie", beweert een woordvoerder. "We zijn dan ook op zoek naar een verklaring voor deze problemen. We zullen uiteraard volledig meewerken aan ieder onderzoek naar de UEFA, de Britse politie of de Spaanse autoriteiten."

De rellen met de Tottenham-fans komen exact één dag nadat fans van Manchester United al voor problemen zorgden in Rome. Voor en tijdens het Champions League-duel met AS Roma raakten de supporters slaags met Italiaanse fans en politie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen