Uitlatingen Kluivert verbazen Koeman

25 april 2007, 09:14

PSV-trainer Ronald Koeman heeft verbaasd gereageerd op de uitlatingen van Patrick Kluivert. De spits liet in De Telegraaf weten dat hij het wisselbeleid van de oefenmeester 'nergens op vond slaan'. "Er wordt net gedaan of ik niet meer kan voetballen, of ik nooit iets gepresteerd heb. Het begint gênant te worden", zei de spits. Volgens Koeman had Kluivert deze kritiek beter intern kunnen houden.

"Ik ga verder niet in op de uitlatingen van Kluivert, dat wil ik eerst persoonlijk met Patrick bespreken. De teleurstelling is heel groot, bij iedereen. Blijkbaar wordt dan dit soort dingen gezegd. Ik vind dat je dit altijd intern moet bespreken. Daar wil ik me zelf in ieder geval aan houden", zegt hij in het Algemeen Dagblad

Ronald Koeman

Ronald Koeman

Volgens Koeman is de kritiek die nu losbarst, een voorbeeld van hoe snel het kan gaan in de voetballerij. "Zo zie je maar in wat voor wereld we leven. Als we het bij FC Utrecht vijf minuten langer hadden volgehouden, hadden we zondag kampioen kunnen worden. Dat word je toegejuicht", weet de geplaagde oefenmeester.

Koeman is in ieder geval niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. "Ik heb zondag een slechte avond gehad, maar we moeten door. Ik wil er weer tegenaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen