Van Nistelrooy opnieuw trefzeker voor Real Madrid

1 april 2007, 20:48

Ruud van Nistelrooy heeft opnieuw zijn waarde bewezen voor Real Madrid. Mede dankzij één goal van de spits wonnen de Madrilenen zondag de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo met 1-2. Robinho maakte vlak voor tijd de winnende goal.

Van Nistelrooy zette Real na 27 minuten op voorsprong, door een strafschop te benutten. Op slag van rust maakte Lopez Ruano Angel gelijk, maar Real slaagde er alsnog in om de zege binnen te halen. De Braziliaan Robinho kroonde zich tot matchwinner. In blessuretijd kreeg Real-speler Guti nog de rode kaart, maar de zege van de hoofdstedelingen kwam niet meer in gevaar.

Eerder dit weekend pakten ook FC Barcelona en Valencia drie punten. Barcelona klopte Deportivo la Coruna met 2-1, terwijl Valencia met 3-2 te sterk was voor Espanyol. Later op de avond speelt Sevilla nog tegen Osasuna.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!