Amrabat: "Er wordt van een mug een olifant gemaakt"

26 september 2007, 08:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nordin Amrabat baalt van alle commotie die ontstaan is, naar aanleiding van een incident na afloop van de wedstrijd tussen VVV Venlo en NAC Breda. De aanvaller van de Venlose club zou collega Anthony Lurling hebben bedreigd en hem met enkele vrienden zelfs hebben opgewacht buiten het stadion.

Onzin, zegt Amrabat in De Telegraaf. "Er wordt echt van een mug een olifant gemaakt. Als een Marokkaanse voetballer een woordenwisseling heeft, wordt er direct gedacht dat hij zijn tegenstander zal neerschieten of neersteken. Maar dat valt wel mee, hoor. Er is niet zo veel gebeurd", vertelt de jeugdinternational.

"In het veld kregen we ruzie en duwde Anthony me. Toen hij in de spelerstunnel langs me liep, vroeg ik waarom hij zich zo druk maakte. Hij sloeg een arm om mijn schouder, waarna ik zei dat hij van me af moest blijven. Ik heb hem met geen vinger aangeraakt, niet bedreigd en niet geslagen. En ik weet er niets van dat mijn vrienden hem later zouden hebben opgewacht", zegt Amrabat.

De clubleiding van VVV Venlo heeft Amrabat inmiddels aangesproken op zijn gedrag. De vrienden van de aanvaller, die Lurling dus opgewacht zouden hebben, zijn bovendien niet langer welkom in het stadion van de Venlose club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen