Boze Wiese snapt niets van bondscoach Löw

5 september 2007, 14:09   Bijgewerkt: 5 september 2007, 14:20

Tim Wiese snapt niets van het selectiebeleid van Joachim Löw. De bondscoach van Duitsland nam voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wales vier keepers op in zijn voorselectie, maar de naam van Wiese ontbrak. "Onbegrijpelijk", vindt Wiese.

Naast eerste doelman Jens Lehmann en vaste reserve Timo Hildebrand behoorden ook Hannover-keeper Robert Enke en Manuel Neuer, de jonge doelman van Schalke 04, tot de voorlopige selectie van Löw. Dit tot onbegrip van Werder-doelman Wiese, die meer recht op een plaats in de nationale selectie meent te hebben.

"Ik lever iedere week topprestaties, zowel nationaal als internationaal", zegt Wiese in SportBild. "En in plaats van mij worden Timo Hildebrand en Robert Enke opgeroepen, terwijl Hildebrand bij Valencia op de bank zit en Enke slechts bij een middenmoter speelt. Ik begrijp echt niet wat hier de bedoeling van is."

"Voor mij is de nationale ploeg voorlopig een gesloten boek", vervolgt de 26-jarige keeper. "Want hoe goed ik ook speel, blijkbaar blijft een uitnodiging toch uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen