Bulgarije wil Oranje verslaan in Amsterdam

Ger
6 september 2007, 14:49   Bijgewerkt: 6 september 2007, 15:12

Bondscoach Dimitar Penev van Bulgarije komt zaterdag naar eigen zeggen voor drie punten naar Amsterdam. De 62-jarige oefenmeester beseft dat de confrontatie met het Nederlands elftal van groot belang is in Groep G van de EK-kwalificatie. De Bulgaren staan momenteel een punt voor op Oranje, dat wel een wedstrijd minder speelde.

Penev is lovend over de kwaliteiten van de equipe van Marco van Basten. "De huidige lichting Nederlandse spelers is fantastisch", zegt de Bulgaar. "Ze beschikken over enkele van de grootste wereldsterren, die spelen bij de beste clubs van Europa. Ze kunnen zelfs een uitstekende ploeg samenstellen met slechts spelers uit de Eredivisie."

"Niettemin zou een gelijkspel geen goed resultaat voor ons zijn. Ik wil winnen en we zullen dan ook naar Amsterdam reizen voor de zege. We hebben de punten nodig om de remise in eigen huis tegen Albanië eerder dit jaar goed te maken. We hebben geen angst voor Oranje. Een onverslaanbare ploeg bestaat immers niet. We respecteren ze wel en dat zal ons motiveren om een goede uitslag neer te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen