De Boer: "Spijt van arbitragezaak tegen Ajax"

5 september 2007, 16:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frank de Boer heeft er spijt van dat hij in 1998 een arbitragezaak startte om een vertrek bij Ajax te forceren. Dat heeft de inmiddels 37-jarige oud-international laten weten in Sportweek. De Boer wilde via een gang naar de rechter een transfer naar Barcelona forceren, maar verloor de arbitragezaak. Enkele maanden later kreeg hij echter alsnog zijn zin en verkaste hij, met broer Ronald, naar Catalonië.

Nu, negen jaar na dato, betreurt De Boer deze gang van zaken. "Het dieptepunt van mijn loopbaan, daar ben ik nu heel eerlijk over, is dat we onze vriend Morten Olsen (de toenmalige trainer van Ajax, red.) door het slijk gehaald hebben. We gingen over lijken, omdat we dachten dat we niets anders meer konden doen om weg te komen bij Ajax. Vreselijk, achteraf, dat we het zo gedaan hebben. We zagen toen geen uitweg meer, maar wat hielp het nou? Niks. Als ik iets terug zou mogen draaien, is dat het."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen