De Graafschap knokt zich naar punt in Utrecht

2 september 2007, 16:29   Bijgewerkt: 2 september 2007, 18:37

FC Utrecht is na drie wedstrijden nog altijd zonder overwinning. De ploeg van coach Willem van Hanegem kwam zondag niet verder dan 2-2 tegen De Graafschap. FC Utrecht stond lange tijd met 2-0 voor, maar Donny de Groot schoot De Graafschap in de slotfase hoogstpersoonlijk naast de Domstedelingen.

Op slag van rust liet Nelisse de 1-0 aantekenen in een scrimmage. Kort in de tweede helft verdubbelde hij de marge, waardoor er voor de thuisploeg geen vuiltje aan de lucht leek. FC Utrecht vergooide de zeker lijkende winst echter in het laatste kwartier.

De Graafschap, dat vorige week een mooie 2-0-zege behaalde bij FC Groningen, maakt zodoende een verdienstelijke start door. De promovendus heeft na drie duels vier punten bij elkaar gespeeld.