Kromkamp na gelijkspel: "Meer zat er niet in"

30 september 2007, 07:00

Een week na de eclatante overwinning op Feyenoord staat PSV weer met beide benen op aarde. Zaterdag liet de regerend landskampioen twee punten liggen bij NAC Breda (1-1), waardoor het nu ineens Feyenoord weer op de ranglijst voor zich moet dulden. Toch was verdediger Jan Kromkamp niet ontevreden.

"Achteraf moeten we, denk ik, tevreden zijn met een punt", zegt hij tegen FCUpdate.nl. "We hebben alles gegeven en in het begin van de wedstrijd direct kansen gehad om te scoren. Als je die kansen maakt, zit je in een zetel. Nu niet. Toen NAC vervolgens de 1-0 maakte, werd het heel moeilijk. Natuurlijk is het jammer dat we niet gewonnen hebben, dit soort duels moet je immers eigenlijk winnen, maar je moet ook reëel zijn. Gelukkig maakten we nog gelijk, want meer zat er gewoon niet in."

Met de wedstrijd tegen NAC Breda komt voor PSV een einde aan een bewogen week, die prachtig begon met de 4-0 zege op Feyenoord. In de bekerwedstrijd tegen Jong Heerenveen trok PSV die lijn door (3-0), maar de kater kwam een dag later, toen bleek dat de ploeg uit de beker gezet werd. "Je denkt dat we even: potverdomme, zomaar een prijs weg", zegt Kromkamp over het bekerdrama. "Zeker omdat we die dag ervoor dus zo lang in de bus gezeten hebben voor die wedstrijd. Maar de nasleep van die bekerwedstrijd heeft geen invloed gehad op deze wedstrijd tegen NAC Breda, hoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen