Schuster: "Sneijder is niet onvervangbaar"

27 september 2007, 09:26

Toeval of niet, maar Real Madrid leed afgelopen weekend haar eerste puntverlies, in een wedstrijd waarin het níet over Wesley Sneijder kon beschikken. Met de middenvelder in de ploeg won Real haar eerste drie competitieduels met speels gemak, maar zonder de Nederlander werd het tegen Valladolid slechts 1-1.

Sneijder bleef tegen Valladolid aan de kant, omdat hij kampte met een lichte blessure. Coach Schuster wilde geen risico met hem nemen. De Duitser staat nog steeds achter deze beslissing, ook al kwam Real dus niet verder dan een gelijkspel. "Sneijder zou fysieke problemen hebben gekregen als we hem tegen Valladolid in het veld gezet hadden. En bovendien is het ook niet zo dat hij onvervangbaar is. We hadden genoeg andere spelers, die wel honderd procent fit waren."

Toch laat Schuster er geen onduidelijkheid over bestaan dat Sneijder inmiddels een belangrijke pion geworden is in zijn elftal. "Iedereen die Wesley heeft zien spelen, weet waartoe hij in staat is. Ik ben heel blij dat ik hem in mijn selectie heb, want hij is tot heel veel in staat", zegt de coach op de website van Real.

Mogelijk doet Sneijder vanavond wel weer mee in het duel met Betis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen