VVV geeft royale voorsprong volledig uit handen

2 september 2007, 14:28   Bijgewerkt: 2 september 2007, 15:22

Roda JC is voorlopig de beste club van Limburg. In een enerverende en doelpuntrijke derby tegen VVV-Venlo won de Kerkraadse ploeg met 5-3, na een achterstand van 1-3.

Roda JC bepaalde weliswaar het spel, maar bijna iedere Venlose aanval leverde een treffer op. De gasten kwamen wel nog op voorsprong via Andres Oper, maar verzuimden om de voordelige marge verder uit te bouwen. Doelman Kevin Begois redde knap op de inzet van weer Andres Oper en Yulu Matondo. De eerste de beste aanval van de thuisclub was meteen raak. Leon Kantelberg mocht vrij doorlopen door het hart van de Kerkraadse defensie en schoof beheerst binnen: 1-1. Ook daarna waren de beste kansen weer voor Roda JC, maar Kevin Begois hield VVV-Venlo op de been.

De Koel werd stil, met name door het geschutter in de laatste linie. VVV-Venlo rechtte in de slotfase de rug, claimde een strafschop en zag een kopbal van invaller Jason Oost van de lijn gehaald. Roda JC kreeg vervolgens weer een aantal uitstekende mogelijkheden, maar het had de hulp van de Venlose defensie nodig om de genadeklap uit te delen. Verdediger Mike Mampuya schoof de bal onbedoeld in de voeten van invaller Dieter van Tornhout, die koelbloedig afrondde: 3-5.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen