Zenden: "Plaatsing voor CL blijft het doel"

29 september 2007, 10:05   Bijgewerkt: 29 september 2007, 10:15

Ondanks een compleet mislukte start van het seizoen, waarin Marseille slechts zeven punten uit negen duels haalde, heeft Boudewijn Zenden goede hoop dat zijn team nog in de top-drie van de Ligue 1 kan eindigen. Een plaats in de top-drie geeft aan het eind van de rit recht op deelname aan de Champions League.

"We wanhopen niet", zegt Zenden in het AD. "In individueel opzicht is er genoeg kwaliteit, maar als geheel komt het er nog onvoldoende uit. In de CL-wedstrijd tegen Besiktas (2-1 winst) ging het wel goed, dus het zit er wel degelijk in. We blijven ons ook gewoon richten op een plaats bij de eerste drie. Kwalificatie voor de Champions League van volgend seizoen blijft ons doel", zegt de middenvelder.

Deze week besloot de clubleiding van Marseille in te grijpen en coach Albert Emon te ontslaan. Als vervanger werd Eric Gerets aangesteld. "Het ontslag van Emon zag je al een tijdje aankomen. Onze resultaten waren ronduit slecht, dat weet je dat de beleidsbepalers op een gegeven moment een besluit nemen. Of ik verrast was door de keuze voor Gerets? In eerste instantie wel. Maar eigenlijk is de keuze voor hem vanzelfsprekend, want als trainer is hij bij bijna al zijn clubs succesvol geweest.".

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen