Schuster: "Defensie heeft ons gered"

1 oktober 2007, 08:37

Real Madrid-coach Bernd Schuster had weinig reden tot tevredenheid, na afloop van de competitiewedstrijd tegen Getafe. Real won weliswaar (0-1), maar overtuigend was het spel van de regerend landskampioen zeker niet. Sterker nog, laagvlieger Getafe had bij vlagen zelfs duidelijk het betere van het spel.

Volgens Schuster had slechts één linie van zijn elftal goed gefunctioneerd, en dat was de defensie. "Onze verdediging, plus doelman Casillas, heeft ons gered", zegt de coach. "Zoals gebruikelijk de laatste weken, speelden de verdedigers sensationeel goed. Ik wil Fabio Cannavaro en Sergio Ramos feliciteren met hun sterke spel."

Pas toen spelmaker Guti vlak na rust in het veld kwam voor de matig spelende Royston Drenthe, ging Real beter spelen. De grote vraag was dan ook, waarom de Spaanse middenvelder niet in de basis stond. "We hebben een vol programma, dus andere spelers krijgen ook een kans. We moeten elke wedstrijd met een zo fris en fit mogelijk team aan de aftrap staan", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen