Bayern komt eindelijk weer tot winst

24 november 2007, 17:17   Bijgewerkt: 24 november 2007, 17:24

Na drie competitieduels op rij zonder zege, heeft Bayern eindelijk weer eens drie punten gepakt. De formatie van coach Hitzfeld won zaterdag in eigen huis met 2-1 van VfLWolfsburg. Franck Ribery was met een goal en een assist van doorslaggevende waarde voor Bayern, dat overigens niet verder uitliep op rivaal Werder Bremen. De Noord-Duitsers wonnen immers ook, met 0-2 bij Energie Cottbus.

De wedstrijd tussen Bayern en Wolfsburg stond vooral in het teken van de terugkeer van Felix Magath naar München. De coach werd halverwege het vorige seizoen aan de kant geschoven bij Bayern en vervangen door Ottmar Hitzfeld. Omdat ook Hitzfeld de ploeg vervolgens niet aan de praat kreeg, werd er in de zomer fors geïnvesteerd in spelers als Miroslav Klose, Franck Ribery, Luca Toni en Zé Roberto. Magath, die intussen emplooi gevonden had bij VfL Wolfsburg, zal daar ongetwijfeld met gemengde gevoelens naar gekeken hebben.

De spelers die afgelopen zomer naar München gehaald werden, maakten tegen Wolfsburg het verschil voor Bayern. Na sterk doorgaan van Ribery tikte Klose de 1-0 binnen, terwijl Ribery er zelf 2-0 van maakte. Wolfsburg kwam door een treffer van Dejagah nog wel terug in de wedstrijd, maar verder liet Bayern het niet komen.

Naast Werder pakten ook Schalke 04 en VfB Stuttgart drie punten. Kampioen Stuttgart boekte een knappe 1-4 overwinning bij Eintracht Frankfurt, terwijl Schalke de uitwedstrijd tegen Hannover 96 met 2-3 wist te winnen. Halil Altintop maakte na ruim een uur het winnende doelpunt.

Hamburger SV komt zondag pas in actie, thuis tegen Hansa Rostock. Als de ploeg van Huub Stevens dat duel wint, komt het weer op één punt van Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen