Collen hoopt stiekem op contract bij NEC

10 september 2008, 10:02

Pieter Collen hoopt op korte termijn weer NEC'er te worden. De Belgische rechtsback mag sinds deze week zijn conditie op peil houden in Nijmegen, maar hoopt tijdens de trainingen indruk te maken op de technische staf.

Vooralsnog heeft NEC niet de intentie om de 28-jarige Collen, die eerder tussen 1999 en 2001 in Nijmegen speelde, een contract aan te bieden. Maar wat niet is, kan volgens de Belg nog komen. "NEC is een mooie club, speelt op een goed niveau en ik heb hier mooie herinneringen liggen. Als NEC iets met mij wil, ga ik graag praten", zegt de transfervrije Collen hoopvol in De Gelderlander.

De hernieuwde contacten tussen NEC en Collen ontstonden vorig weekend, tijdens het eeuwfeest van Collens oude club Feyenoord. "Ik was uitgenodigd voor het eeuwfeest van Feyenoord en raakte aan de praat met Mario Been. Hij vond het best wanneer ik bij NEC kwam meetrainen tot ik een nieuwe club gevonden heb. Ik ben er erg blij mee. Ik heb bij Sint Truiden de hele voorbereiding meegemaakt, dus mijn conditie is prima. Die kun je in je eentje ook wel op peil houden, maar echt voetballen doe je alleen bij een club. Dit kun je thuis niet nabootsen", aldus de Belg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen