Manchester United laat punten liggen bij Everton

Ger
25 oktober 2008, 14:54   Bijgewerkt: 25 oktober 2008, 20:08

Manchester United heeft zaterdag onnodig puntverlies geleden op bezoek bij Everton. De ploeg van coach Sir Alex Ferguson verzuimde het karwei in de eerste helft af te maken en moest door een doelpunt van de Belg Marouane Fellaini uiteindelijk nog twee punten afstaan ook (1-1).

Darren Fletcher hielp United in de eerste helft nog op de goede weg. De Schot rondde een combinatie met Ryan Giggs keurig af. Daarna drongen de Mancunians aan en gingen op zoek naar een tweede treffer, die Cristiano Ronaldo bijna op zijn schoen had. De Portugees zag zijn inzet echter geblokt door Everton-doelman Tim Howard. 

Waar de bezoekers uit Manchester het lieten afweten, scoorde Fellaini na rust voor Everton. De jonge middenvelder, afgelopen zomer voor 18,5 miljoen euro over gekomen van Standard Luik, kwam bij een voorzet van Phil Neville boven iedereen uit en knikte de bal achter Edwin van der Sar. 

Daar bleef het in het restant van de wedstrijd bij, waardoor Manchester United kostbare punten laat ligen in de titelrace. De regerend kampioen staat vijf punten achter op de koplopers Chelsea en Liverpool, die morgen tegen elkaar in actie komen.

Sunderland won zaterdag met 2-1 van Newcastle United, dat alweer de vijfde nederlaag van het seizoen moest slikken. Het duel werd beslist door een geslaagde vrije trap van Kieran Richardson, uitzinnig onthaald door de aanhang die 28 jaar had moeten wachten op een thuiszege op de aartsrivaal. De politie was nodig om de fans van beide partijen uit elkaar houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen