Openhartige Gallas ontketent oorlog bij Arsenal

Ger
21 november 2008, 12:12   Bijgewerkt: 21 november 2008, 12:42

Arsenal-captain William Gallas heeft zich uiterst kritisch uitgelaten over zijn ploeggenoten. De Fransman zet vraagtekens bij de instelling van de Londense ploeg. Daarnaast heeft hij naar eigen zeggen een rotte appel in de selectie aangetroffen. Hoewel zijn naam niet valt, is Robin van Persie mogelijk de bewuste stoorzender.

"De laatste weken gaan we niet voorop in de strijd. We moeten ons als soldaten gedragen. Als je kampioen wilt worden, moet je ieder weekeinde grote wedstrijden spelen en vechten", klaagt Gallas tegenover persbureau AP. "We komen steeds vaker teams tegen die niet bang voor ons zijn. Dat is een gevaarlijke ontwikkeling voor Arsenal."

De verdediger signaleert verder de aanwezigheid van een rotte appel in de selectie. "Enkele spelers hebben bij mij hun beklag gedaan over een ploeggenoot. Als deze speler tijdens de wedstrijd wordt aangesproken, krijg je alleen maar beledigingen terug. Er komt een tijd dat we dit gedrag niet meer tolereren", waarschuwt Gallas.

De Fransman weigerde de naam te noemen, maar brengt het aantal beklaagden terug tot drie. "Ik ben 31 jaar, de bewuste speler is zes jaar jonger dan ik." Daarmee komt Robin van Persie in beeld als zondebok. De Oranje-international is naast Emmanuel Eboué en Bacary Sagna de enige 25-jarige in de Arsenal-selectie.

Met zijn pittige opmerkingen zal Gallas zich niet populair maken bij de clubleiding. De verdediger kwam onlangs al onder vuur te liggen nadat hij een nachtclub had verlaten met een sigaret in zijn mond. Zijn aanvoerdersband hangt nu aan een zijden draadje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen