Sterk FC Twente blijft op drie fronten actief

28 januari 2009, 22:37   Bijgewerkt: 29 januari 2009, 09:39

Iedereen wist het zeker, afgelopen zomer: zo goed als Fred Rutten gepresteerd had met FC Twente, kon zijn opvolger Steve McClaren het nooit doen. Inmiddels moet echter geconstateerd worden dat McClaren de prestaties van zijn voorganger lijkt te overtreffen. In de Eredivisie staat Twente derde, de ploeg is nog altijd actief in Europa en sinds woensdag staan de Tukkers ook in de kwartfinale van de beker. ADO Den Haag werd in de achtste finale met 1-5 verslagen.

ADO Den Haag-uit is op papier geen gemakkelijke klus, maar FC Twente klaarde het karwei met speels gemak. Al na twaalf minuten was het 0-2, door twee treffers van clubtopscorer Blaise N'Kufo. Eerst kopte de Zwitser een vrije trap van Kenneth Perez binnen, waarna hij even later aan het eind stond van een fraaie combinatie tussen Marko Arnautovic en Edson Braafheid.

FC Twente freewheelde verder naar het laatste fluitsignaal, wetende dat het alweer voor de tiende keer op rij (!) binnen de landsgrenzen zonder nederlaag bleef. En dat niet alleen, eind januari doet de ploeg nu nog op drie fronten mee: in de Eredivisie is de achterstand op AZ nog te overzien, in Europa wacht een fraaie tweestrijd met Olympique Marseille en ook de nationale beker is binnen handbereik. Het kunnen nog mooie maanden worden in Enschede en omstreken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen