McClaren wil Rajkovic langer in Enschede houden

25 februari 2009, 09:30

Als het aan Steve McClaren ligt, speelt Slobodan Rajkovic ook volgend seizoen voor FC Twente. De Servische verdediger wordt momenteel voor één jaar gehuurd van Chelsea, maar komt door zijn gebrek aan internationale ervaring in Engeland nog altijd niet in aanmerking voor een tewerkstellingsvergunning. Chelsea moet hem na de zomer dus nogmaals verhuren en McClaren hoopt dat dit aan Twente is.

"Bij ons kan hij zich op een goed niveau verder ontwikkelen. Boban heeft veel talent en een echte vechtersmentaliteit. Hij doet me soms denken aan Nemanja Vidic van Manchester United", zegt de Engelse coach in AD Sportwereld over de verdediger, die sinds de winterstop de voorkeur krijgt boven de Braziliaan Douglas. 

De reden dat Rajkovic niet in aanmerking komt voor een tewerkstellingsvergunning in Engeland, is dat hij veel te weinig interlands achter zijn naam heeft. Hier zal voorlopig geen verandering in komen, want door een straf van de FIFA mag de verdediger tot eind juni geen interlands spelen. Rajkovic (20) kreeg deze straf omdat hij tijdens de Olympische Spelen gespuugd zou hebben naar de scheidsrechter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen