Barcelona weet zich geen raad met Chelsea

Ger
28 april 2009, 22:39   Bijgewerkt: 29 april 2009, 01:10

Voor het favoriete FC Barcelona is plaatsing voor de finale van de Champions League geen uitgemaakte zaak. De Spaanse topclub beet dinsdagavond in de eerste halve eindstrijd zijn tanden stuk op het Chelsea van Guus Hiddink: 0-0. De return is over acht dagen in Londen.

Barcelona kreeg het initiatief ook cadeau van Chelsea, dat de bal door slordig spel geregeld binnen een half dozijn passes al inleverde. Serieus gevaar wisten de Catalanen in het sfeervolle Camp Nou echter niet te veroorzaken. Mede door een versterkt middenveld bij Chelsea zag Barça-coach Pep Guardiola de aanvalsopzetten van zijn ploeg veelal voor het strafschopgebied in duigen vallen.

In de tweede helft liet Barcelona, waar Marquez snel uitviel met een op het oog ernstige knieblessure, in balbezit geen verbetering zien. Samuel Eto'o hielp de beste mogelijkheid van de wedstrijd om zeep. De Kameroener ontdeed zich handig van oud-PSV'er Alex, maar zag zijn schot vervolgens door het linkerbeen van Cech worden geblokt. Henry had daarnaast de pech dat arbiter Wolfgang Stark geen penalty gaf na vasthouden van Jose Bosingwa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen